Mjaftojnë të vendosni disa gjethe dafine në lavatriçe, për të vënë re një efekt të mahnitshëm te rrobat tuaja, kemi shkruar shumë herë për truket që lehtësojnë jetën e përditshme.

Shumica nuk janë të panjohura, duke pasur parasysh se shumë prej tyre përdoreshin nga nënat dhe gjyshet tona.

Një e tillë është shtimi i një gjetheje dafine gjatë larjes së rrobave.

Me siguri nuk keni dëgjuar ndonjëherë të vendosni gjethe dafine në lavatriçe, por ky truk shërben për ruajtjen e ngjyrës së rrobave.

Gjethen e dafinës mund ta vendosni direkt në lavatriçe.

Gjethja e dafinës nuk është e vetmja erëz që funksionon mirë për këtë gjë.

Piperi gjithashtu bën një punë të mirë për rrobat në lavatriçe.

Është një mënyrë e vjetër natyrale dhe është një domosdoshmëri në rutinën e çdo amvise me përvojë.

Përdoret si për pëlhura të bardha ashtu edhe për ato me ngjyra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here