Foto:Shqiptarë në Kotor!

Kotori është një qytet bregdetar në Mal të Zi. Ndodhet në një pjesë të izoluar të Gjirit të Kotorrit. Qyteti ka një popullsi prej 13,510 banorësh dhe është qendra administrative e Komunës së Kotorrit.

Shqiptarët në Mal të Zi kanë qenë dhe janë në vendin e tyre!Kjo vijë etnike ka shkuar deri në Hercegovinë!

Xh.Arifi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here