Të gjithë miqtë e mi duhanpirës provuan të njëjtën metodë dhe të gjithë ia dolën – ne e lamë duhanin për 3 ditë.

Unë personalisht përdora shumë metoda të ndryshme, kërkova se si ta lija duhanin dhe gjithmonë përfundonte në mënyrë të pasuksesshme.
Gjithmonë ka të paktën një duhanpirës në shoqëri dhe kjo nuk është një ves por psikologji njerëzore.

Më duhet të ndez një….

Dhe kështu ju ndezni një, pastaj një tjetër, të tretën dhe ja ku jeni përsëri, duke konsumuar një paketë cigare në ditë.
Ndërkohë zbulova se si të lini duhanin.

Këtu është një metodë që më ndihmoi:

Duke përdorur këtë metodë kam luftuar kundër pirjes së duhanit si mendërisht ashtu edhe fizikisht. Këtu është truku:

Pra – thithni pak tym dhe ngrini kokën sa më lart që të mundeni, hidheni prapa dhe më pas thjesht “përtypni” tymin.

Përtypni një, dy, tre herë dhe do të ndjeni një erë të pakëndshme dhe më pas edhe të përzier në gojë.

Përsëriteni këtë procedurë 10 deri në 15 herë.

Bëjeni këtë sa herë që ndjeni dëshirën për të pirë një cigare. Pas tre ditësh do të keni përshtypjen se sapo keni filluar të pini duhan: sapo të thithni tymin, do të filloni të kolliteni.

Pirja e duhanit nuk do t’ju japë më kënaqësi dhe së shpejti do ta hiqni qafe këtë zakon.

Miqtë e mi provuan të njëjtën teknikë dhe të gjithë e lamë duhanin. Edhe kur nuhat tymin e duhanit, nuk dua më të pi duhan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here