1. Ta dish dhe të jesh i sigurt se fatbardhsia dhe lumturia e jote gjindet në Shqipni e cila t`ep nder e të fal emnin shqiptar.
2. Ruaje mirë karakterin komtar dhe kryenaltsin shqiptare; bindju ligjeve dhe urdhnave të vendit kudo që të jesh.
3. Çdo shqiptar asht vëllau yt: nderoje kurdoherë dhe ndihmoje kur të ket nevojë. ndihmoje kur të ket nevojë.
4. Mos e përbuz gjuhën e nanës s´ate, tue fole në gjuhë të huej kur nuk asht nevoja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here