King George Island. Kohët e fundit, përdoruesit e internetit kanë vënë re një hyrje të madhe dhe mjaft të çuditshme shpelle atje. Ku të çon ky Kalim i gjerë i errët, njerëzit filluan të bëjnë sugjerime. Është hyrja e një baze sekrete apo e ndonjë laboratori. Kjo është pjesë e anijes kozmike që u rrëzua atje mijëra vjet më parë. Kjo është dera për në qytetin antik të Antarktidës. Ndoshta ka një mal gjigant shkëmbor me një shpellë të lashtë nën gjithë këtë borë dhe akull. Epo, ka disa ide, përdoruesit kanë llogaritur dimensionet e përafërta të kësaj shpelle, ajo mund të jetë rreth 22 metra e lartë dhe 75 metra e gjerë. Ju mund të fshihni një avion pasagjerësh Boeing aty. Me siguri që kjo hyrje u ndërtua në mënyrë natyrale.. Ky është një shpjegim logjik. Por ka dy faktorë të çuditshëm. Së pari, hidhini një sy rrëzës së malit. Duket se aty ka shkallë. Kanë ngjyrë të errët sikur të jenë bërë prej guri. Dhe nëse shikoni nga afër, mund të vini re diçka të ngjashme me gjurmët e njeriut. A ka hyrë dikush në këtë shpellë, apo ndoshta dikush jeton ende atje? Gjëja e dytë e cuditshme është zhdukja e gjetjes misterioze. Për herë të parë, njerëzit e vunë re në një foto nga Google Map, në vitin 2007, më pas hyrja u zhduk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here