Plus, në të dy anët e rrugës, ka shkretëtirë që shtrihet për kilometra. Ndonjëherë shoferë të vetëm, ndonjëherë familje, të gjithë zhduken. Makinat e tyre zhduken bashkë me ta. Autoritetet përmendën një kafene buzë rrugës ku turistët ndalojnë për të pushuar. Një ditë në këtë kafene hyri një familje me katër anëtarë. Kamarieri dëgjoi një bisedë midis burrit dhe gruas. Milly Waldrop sygjeroi të eksploronin zonën dhe peizazhin, ndërsa Tom Waldrop donte të pushonte dhe të pinte kafenë e tij. Kështu Milly mori djalin dhe vajzën e tyre për një udhëtim të shkurtër. Ajo tha se do të ktheheshin pas një ore, por nuk u kthyen më kurrë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here