Zyrtarët zbuluan gjithashtu kostume ceremoniale dhe lëvozhga kokosi prej ari me bizhuteri brenda, plus ata panë diamante të mëdhenj. Disa nga këta gurë të çmuar ishin të mëdhenj 110 karat. Një statujë e vogël floriri e ngurtë nga koleksioni mund të vlejë rreth 30 milionë dollarë. Pasi u zbulua ky thesar përrallor, tempulli u pajis me detektorë metali, kamera dhe masa të tjera paraprake sigurie përpara se të vinin vizitorët e parë. Tani ka shumë roje sigurie në tempull. Por a po e mbrojnë ata thesarin? Apo ka diçka më misterioze që fshihet pas dyerve te tempullit? Tempulli ka gjashtë dhoma dhe gjërat me vlerë ruhen aty. Këto dhoma emërohen sipas shkronjave të alfabeit nga A deri në F.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here