Zbulimet e pashpjegueshme e bëjnë të qartë se e kaluara jonë ishte e ndryshme nga ajo që disa arkeologë kanë zbuluar kohët e fundit.

Kishte civilizime parahistorike, avancimi teknologjik i të cilit pretendohet të konkurojë ose të tejkalojë tonën.

Në të gjithë globin, popujt nomadë dhe kulturat primitive dukej se ishin shumë të avancuar, raporton “Hidden-truth”, transmeton Periskopi. Një teori është se këto kultura u infiltruan nga një kulturë jashtëtokësore.

Ata sollën me vete njohurinë e avancimit të teknologjisë duke mbjellë një qytetërim modern.

Preciziteti dhe teknologjia e nevojshme për të ndërtuar disa prej këtyre strukturave të pabesueshme e kompleksojnë madje edhe skajet më të fundit të shkencës moderne.

Ka prova për objekte të lashta dhe misterioze të shpërndara në të gjithë tokën nga një qytetërim i panjohur, pohimi këtu është se ky qytetërim ishte jashtëtokësor, ata na dhanë teknologjinë për të ndërtuar piramidat egjiptiane dhe ato të Majave, linjat Nazca në Peru, Stonhengjin dhe të tjera artefakte antike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here