Nga pamjet me dron shihet një vrimë të madhe në tokë që raportohet të jetë 25 metra e gjerë – duke u llogaritur edhe si vrima më e madhe e kohëve të fundit.

Bëhet e ditur se kjo gropë e thellë 200 metra po vazhdon të rritet çdo ditë, gjë që është mjaft frikësuese.

Shërbimi Kombëtar i Gjeologjisë dhe Minierave të Kilit, ka dërguar personel të specializuar në zonë, ndërsa drejtori i kësaj agjensie ka theksuar se “Ka një distancë të konsiderueshme, afërsisht 200 metra, deri në fund. Ne nuk kemi zbuluar asnjë material atje poshtë, por kemi parë prani të ujit”, tha drejtori i agjencisë, David Montenegro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here