Tigrat kanë “sy të rremë” në pjesën e pasme të veshëve të tyre për të dekurajuar grabitqarët që ta sulmojnë nga pas. Kjo e bën atë të duket më vigjilent dhe agresiv. /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here