A e dini se, në vitin 2011, inxhinierët e AI ndërtuan robotin Android më të avancuar dhe më intelegjent në botë. Kur ata pyetën “a mendoni se robotët do ta pushtojnë botën?” Roboti u përgjigj: “Mos u shqetësoni, nuk do të ju dëmtoj. Unë do t’i mbaj njerëzit në kopshtin tim zoologjik të njerëzve.” Roboti u çmontua pikërisht atë ditë. /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here