Google Earth ju lejon të eksploroni të gjithë botën. Por ka disa vende që nuk duhet t’i kërkoni kurrë. Sot do të flasim për disa nga vendet më të frikshme dhe misterioze në Google Earth. Por më duhet t’ju paralajmëroj që shumë nga këto vende kanë histori tepër të errëta./Fakte interesante

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here