Historia e tyre eshte sa enigmatike aq edhe e pastudiuar siç duhet. A mundet nje varreze te percjelle mesazhe nga lashtesia ? Cila eshte kjo gjuhe dhe çfare tregon ? Ndiqni te plote dokumentarin e gazetarit Marin Mema, Mesazhet e lashta te Ilireve…/gjurmeshqiptare/InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here