Fotoja tregon rrëmbimin e një vajze nga një shqiponjë në një fshat të Norvegjisë.
Një vajzë 3 vjeçe e gjysmë është rëmbyer me kthetrat e një shqiponje që fluturonte nga lartë kur fëmija argëtohej.
200 fshatarë nga fshati e kërkuanë vajzën.
Vajzën e gjetën pas rreth 7 orësh në folenë e shqiponjës në lartësi 180 metra.
Vajza ishte shëndosh dhe e pa lënduar.
Pas ngjarjes, vajza jetoi një jetë të re, derisa vdiq më 12 nëntor 2010 në moshën 81 vjeçare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here