Skulptura më e madhe prej guri në Evropë, e vendosur në Rumani dhe e financuar nga Dragan, një biznesmen i pasur që e do historinë, siç tregohet në mbishkrimin më poshtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here