Shpresojmë që të mos takoni kurrë një ujk të uritur dhe të mos keni kurrë nevojë të vraponi nga një rinoceront ose të notoni larg një krokodili.
Por nëse ndodh, është e rëndësishme të dini se si të silleni në mënyrën e duhur për të qëndruar gjallë.
Ka shumë kafshë të egra që mund ti sulmojnë njerëzit, ndonjëherë edhe me rezultate fatale.
Në këtë video do të diskutojmë se cfarë duhet bërë për të mbijetuar në rast sulmi nga kafshët e egra,
Para se të flasim specifikisht për kafshë të caktuara, më lejoni t`ju them se mënyra më e mirë për të shmangur problemet me botën e egër është përdorimi i logjikës njerëzore.
Jini të vetëdijshëm për ambjentin që keni përreth, me çfarë lloj kafshësh ka të ngjarë të hasni dhe rrezikun që ato paraqesin.
Shmangia është mbrojtja më e mirë, kështu që mbani distancën.
Pjesë e të qenit i përgatitur ndaj botës së egër është mbajtja e mjeteve të vetmbrojtjes, të cilat varjojnë që nga armët e zjarrrit e deri tek thikat dhe sperkateset me piper. /Fakte Interesante /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here