Mund të kenë cepa në të cilat mbetet shkumë, mund t`i dëmtosh materialin ose është shumë e vështirë të shpëlahen dhe mbetet era e ilaçit , kështu që nuk duhet t`i lash me detergjent, por duhet të mjaftohesh me ujin.

9 gjërat që nuk duhet t`i lash kurrë me detergjent enësh

Ekspresin e vogël të kafesë

9 gjërat që nuk duhet t`i lash kurrë me detergjent enësh

Makinën

9 gjërat që nuk duhet t`i lash kurrë me detergjent enësh

Dritaren ose derën prej xhami

9 gjërat që nuk duhet t`i lash kurrë me detergjent enësh

Tiganin prej gize

9 gjërat që nuk duhet t`i lash kurrë me detergjent enësh

Dyshemenë me parket

9 gjërat që nuk duhet t`i lash kurrë me detergjent enësh

Rrobat lëkurë

9 gjërat që nuk duhet t`i lash kurrë me detergjent enësh

Qenin

9 gjërat që nuk duhet t`i lash kurrë me detergjent enësh

Lulet, gjethet e Shqiponjës

9 gjërat që nuk duhet t`i lash kurrë me detergjent enësh

Fruta-perimet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here