Categories: KAFSHËT

Afërsia e njerëzve dhe kafshëve: Pata e viziton çdo ditë djalin që e shpëtoi kur ajo ishte e vogël (Video)

Mike Jivanjee tregon për një eksperiencë shumë të rrallë që ka pasur ai me një patë të cilën e kishte shpëtuar kur ajo ishte e vogël. /InforCulture.info

Mike tregon se ishte duke lundruar me shokët e tij dhe kishte parë një patë të vogël të vetme në ujë. Ai tregon se pata kishte të lënduar këmbën dhe nuk ishte nën shoqërimin e nënës së saj. Duke parë gjendjen e saj, Mike vendos që ta merr patën në shtëpinë e tij për ta shëruar. Qysh në fillim lidhja mes Mike Jivanjee dhe patës që tanimë ai e kishte emruar me emrin Kyle kishte filluar të bëhet e pandashme.

Gjatë kohës sa pata ishte duke u rritur Mike ka bërë gjirime dhe fotografi të ndryshme. Me patën Kyle janë familjarizuar edhe miqët e Mike-it. Aventurat e tyre vazhdojnë edhe sot kur pata me emrin Kyle u rrit, dhe tash ajo mund të fluturojë. Mike vendosi që ta lë të jetojë të lirë patën, por ajo tashmë është mësuar të jetojë në shoqërinë e djaloshit që e shpëtoi. Sa herë që Mike lundoëron me anijën e tij Kyle e viziton atë duke fluturuar afër anijës së tij.

Për më shumë shikojeni videon e bashkangjitur në linkun më poshtë. /InforCulture.info

Video: Youtube, The Dodo

InFor. Culture

Share
Published by
InFor. Culture

Recent Posts

4 arsyet më të zakonshme përse lulet dhe bimët vyshken, ja zgjidhja për çdo problem

Të kujdesesh për bimët e lulet në vazo duket mjaft e lehtë deri në momentin…

3 hours ago

“Shtëpia e Bardhë”, kur u vendos guri i parë i themelit dhe si u vendos ky emër

Ndërtimi i Shtëpisë së Bardhë nisi me gurin e parë të themelit, më 13 tetor…

4 hours ago

Nëse jeni djegur, ja masat urgjente për të mos mbetur shenja

Nëse aksidentalisht jeni djegur me hekur apo ju është derdhur kafeja e nxehtë, duhet të…

4 hours ago

Njerëzit që braktisën shkollën, por ndryshuan botën!

Një nga çmimet më prestigjiozë, që një person mund të marrë në rrugëtimin e jetës,…

4 hours ago

Mbajeni gripin dhe virozat sa më larg vetes duke shmangur këto gabime në të përditshmen tuaj

Moti i paqëndrueshëm, luhatjet e temperaturave, qëndrimi për një kohë të gjatë në ambiente të…

4 hours ago

Kosova në Ilirikun e vitit 1689

Historiani Jahja Drançolli, ka publikuar një pjesë të hartës së Ilirikut, marrë nga atlasi i…

4 hours ago