Categories: SHKENCË/TECH

Reklama e iPhone që ka ngjallur reagime të shumta

Apple ka gjetur një mënyrë mjaft të veçantë për të tërhequr vëmendjen e publikut në një nga reklamat e iPhone 11. Reklama ka filluar të transmetohet që në muajin shtator të vitit të kaluar, por tashmë reagimet janë rritur ndjeshëm.

Video nis me tingujt e një alarmi zgjimi dhe kjo ka sjellë që të gjithë ta identifikojnë atë pa e parë se bëhet fjalë për reklamën e iPhone 11. Një gjetje e zgjuar e kompanisë, por në anën tjetër ka sjellë shqetësim për mijëra, ndoshta edhe miliona njerëz në botë, të cilët zgjohen nga ato tinguj çdo ditë në mëngjes.

“Tinguj mizorë dhe stresues”, kanë shkruar shumë përdorues në Twitter, duke kërkuar edhe heqjen e kësaj reklame nga transmetimet në televizor.

Në linkun poshtë mund ta shihni video reklamen

https://a2news.com/wp-content/uploads/2020/05/aplleee.mp4

In For Culture

Recent Posts

Me plis në Paris edhe në vitet e 60’ta(Foto)

Shqiptarët edhe në vitit e 60’ta kishin shkuar me Plis në Paris. Këtë e dëshmon…

18 mins ago

Pse është keq të derdhësh kripën?

KISHA APO DA VINÇI?.. Në Mesjetë, kripa cilësohej si burim i çmuar. Kushtonte shumë dhe…

11 hours ago

Duhet ta dini që falë këtij gjeniu, e gjithë bota na quan Albania

Më 23 korrik të vitit 90 në Aleksandri, provincë romake, Egjipt – lindi Klaudius Ptolemy…

15 hours ago

E dini pse aeroplanët janë të lyer me ngjyrë të bardhë? Nuk jua pret mendja

Çdo kompani avionësh ka logon edhe emrin e saj në bishtin e aeroplanit, por shumica…

16 hours ago

E dinit cili është shteti më i vjetër në Evropë?

Bullgaria është shteti më i vjetër në Evropë, vend ky që nuk ka ndryshuar emrin…

16 hours ago

Cilat janë ushqimet që shkaktojnë dhimbje koke – Çfarë duhet të bëni

Nëse vuani vazhdimisht nga dhimbjet e kokës apo migrena, atëherë një nga shkaktarët mund të…

16 hours ago