Categories: Uncategorized

“Qatar Charity” Kosovë ofron ndihmë për fëmijë jetim gjatë pandemisë

“Qatar Charity” Kosovë po ofron ndihma për fëminët jetim të lindur mes viteve 2005-2020,shkruan Inforculture.info

Përmes një publikimi ata kanë dhënë detajet se si bëhet regjistrimi në organizatë dhe si bëhet kërkesa për ndihmë mujore.

Postimin e plotë e gjeni më poshtë me të gjitha detajet e nevojshme:

Aplikim për regjistrim të jetimëve të rijnë
Organizata “Qatar Charity” njofton të gjitha familjet të cilët kanë jetim/e (pa baba) dhe janë të lindur nga viti 2005-2020 se mund të paraqesin kërkesën e tyre për ndihmë mujore.
Për shkak pandemisë, fillimisht kërkesës duhet t’i bashkëngjiten vetëm këto dokumente:
• Certifikatën e lindjes (e jetimit)
• Certifikatën e vdekjes (e babës)
• Dy foto të fëmijës
Pranimi i dokumenteve bëhet përmes:
• E-mail: qatarcharity.ks@gmail.com
• VIBER: 0038345569515, 0038344636915
SHËNIM: Kjo vlen vetëm për jetimë të cilët nuk kanë aplikuar me parë.

In For Culture

Recent Posts

Çfarë është sindroma Tourette?

Sindroma Tourette është një problem me sistemin nervor që i bën njerëzit të bëjnë lëvizje…

21 hours ago

Si u shndërrua Athina nga Pellazge në Greke

Straboni na tregon se si e morën grekët, Athinën pellazge! Asnjë provë e vetme nuk…

21 hours ago

Nuk i dini? Ja cilat janë produktet që nuk skadojnë pothuajse kurrë

Ekzistojnë disa produkte që nuk skadojnë kurrë. Ato mund të konsumohen në çdo kohë nëse…

21 hours ago

Shoferi i parë që u dënua me gjobë për tejkalim të shpejtësisë, ja sa km/h po voziste

Walter Arnold ka qenë duke drejtuar makinën “Arnold Benz Motor” Cariage, me 12 kilometra në…

21 hours ago

Çfarë janë Venomet?

Venomet janë e drejta kanunore e përpunuar gjatë shekujve në krahinat e Shqipërisë. Para pushtimit…

22 hours ago

12 foto të frikshme të qyteteve kineze ku nuk jeton asnjë njeri – arsyeja do t’ju befasojë

Në Kinë ekzistojnë qindra qytete që kanë çdo gjë që i nevojitet një jetese moderne…

22 hours ago