Categories: KAFSHËT

E pazakontë: Macja dhe Dhelpra luajnë së bashku (Video)

Një takim i rastësishëm i një macje dhe një dhelpre në rrugë, habiti një kalimtar rasti dhe filmon takimin e tyre. /InforCulture.info

Takimi në mes të maces dhe dhelprës  duket se ishte i habitshëm edhe për ato të dyjat, sikur nuk ishin rastisur më parë në një situatë të tillë.

Pas ‘njoftimit’ të shkurtër me njëra tjetrën duke qëndruar përballë, duket sikur shoqërohen dhe fillojnë një ‘lojë’ simpatike duke ndjekur njëra tjetrën. /inforculture.info

InFor. Culture

Share
Published by
InFor. Culture

Recent Posts

Pse gjithmonë stjuardesat na presin në aeroplan me duar pas shpinës?

Ju mund të keni vënë re se kur hipni në një aeroplan, stjuardesat e fluturimit…

14 hours ago

Çfarë nuk na mësojnë autoshkollat?

Disa njerëz besojnë se je i sigurtë kur udhëton me makinë nëse di sinjalistikën rrugore,…

14 hours ago

Historia e familjeve të njohura shkodrane

Studiuesi tiranas, Dr. Adrian Papajani, përmes një analize serioze dhe shkencore, ka bërë një kronikë…

14 hours ago

Asnjë mjek s’e kuptonte origjinën e sëmundjes së saj, 18-vjeçarja studion mjekësi dhe diagnostikon veten

Asnjë mjek s’e kuptonte origjinën e sëmundjes së saj, 18-vjeçarja studion mjekësi dhe diagnostikon veten…

14 hours ago

Korça dhe kinematë e viteve ’30

Nga Juliana Dhimitri Korça ka qenë një nga qytetet e para në Shqipëri me kinema.…

15 hours ago

Në këtë qytet të Norvegjisë ndodh diçka e magjishme sa herë që bie nata

Reine ndodhet në ishujt Lofoten të Norvegjisë. Tipari i tij më simpatik janë shtëpitë, kryesisht…

15 hours ago