Categories: KËSHILLA

Si të veproni kur ju mundon udhëtimi

Kur ju trazoheni para ose gjatë udhëtimit me veturë, aeroplan, anije, etj., detyroheni të merrni ilaçe në barnatore? Nëse po, atëherë po ju japim një recetë të veçantë, që nuk përgatitet në laborantët farmaceutikë, por në kuzhinën e shtëpisë.

Një ditë para se të udhëtoni, përgatitni një çaj të veçantë, që të përbëhet nga sasi të barabarta kanelle, karafilash dhe gjethe mente të thata.

Hidhini përbërësit në ujë të nxehtë dhe lërini aty 15 minuta. Përgatisni 2-3 filxhanë dhe pini nga pak gjatë gjithë ditës.

Të nesërmen, gjatë udhëtimit, do të shikoni që nuk do të trazoheni fare. Përkundrazi, do ta shijoni udhëtimin tuaj.

Rrugë të mbarë! /

In For Culture

Recent Posts

Legjenda shkodrane që e detyroi UEFA-n të ndryshoi rregulloren

Shqipëria e futbollit nuk është ka lënë shenjë shumë në vitet 70’, por një detaj…

9 mins ago

E dini pse kopsat e këmishës te femrat janë në anën e majtë dhe te meshkujt në të djathtë?

Një mister i vjetër në dizajnin e veshjeve janë kopsat e këmishës te femrat dhe…

30 mins ago

Keni pyetur pse disa vezë janë kafe dhe disa të bardha? Ja përgjigjia

Keni pyetur ndonjëherë se pse disa vezë janë të bardha dhe disa kafe? Ngjyra e…

38 mins ago

Me plis në Paris edhe në vitet e 60’ta(Foto)

Shqiptarët edhe në vitit e 60’ta kishin shkuar me Plis në Paris. Këtë e dëshmon…

2 hours ago

Pse është keq të derdhësh kripën?

KISHA APO DA VINÇI?.. Në Mesjetë, kripa cilësohej si burim i çmuar. Kushtonte shumë dhe…

12 hours ago

Duhet ta dini që falë këtij gjeniu, e gjithë bota na quan Albania

Më 23 korrik të vitit 90 në Aleksandri, provincë romake, Egjipt – lindi Klaudius Ptolemy…

16 hours ago