6.1 C
Pristina
Thursday, December 7, 2023

info info

1 POSTS0 COMMENTS

Të dhëna enciklopedike për qytetin më të përlotur në botë – Gazza

Agron Islami Në vitin 634, Gaza hyri nën administrimin e Kalifatit Islam të udhëhequr nga Ebubekri. Në kryqëzatën e...

TOP AUTHORS

385 POSTS0 COMMENTS
1 POSTS0 COMMENTS
7 POSTS0 COMMENTS
5572 POSTS0 COMMENTS
17299 POSTS0 COMMENTS

Most Read

Kur mbreti i Anglisë George ll i kërkonte halifes muslimane të Andaluzisë Hishami lll, Bursa stutudimi për studentët anglezë

Letra daton vitin 1028: Zbulohet letra e mbretit të Anglisë Xhorxhit të II-të që i dërgoi Halifit të Andaluzisë, Hishamit të III-të. Në këtë letër,...

Planet për vendosjen e hebrenjve në Shqipëri

Daut Dauti Para disa ditësh gazeta izraelite ‘Haaretz’ botoi një artikull që kishte të bëjë me planin e vitit 1935 të gazetarit britanik, Leo Elton,...

Gjendja e arsimit në Kosovë sipas statistikave të vitit 1931: Rreth 80%-90% të pashkolluar apo analfabetë!

Jahja Drancolli Pas Luftës së Parë Botërore, Kosova, siç e kemi theksuar edhe në disa raste të tjera, u ripushtua nga Mbretëria e Serbisë dhe...

Zgjidhja për erën e keqe të hudhrës është pikërisht në frigoriferin tuaj

  Shumë njerëz janë të vetëdijshëm për vetitë e shëndetshme të hudhrës, por pavarësisht kësaj, ata shmangin ngrënien e saj për shkak të erës së...