Shpesh mund të kemi shijuar një pije të gazuar nga kënaçja pa e analizuar me detaje ambalazhin.

Mirëpo, ajo që do të lexoni sot për një pjesë të kënaçes dhe funksionin sekret prapa saj, do t’ju habisë.

Një përdorues publikoi një video në TikTok prej secilës shpjegon pse kënaçet e kanë atë formë rrethore të dytë në pjesën e poshtme të ambalazhit.

https://v16-web-newkey.tiktokcdn.com/050feda0906f1badc74e3eeecc3e4c48/66675d2b/video/tos/maliva/tos-maliva-ve-0068c799-us/oEjXpfzLICBLqUzOrUhI4GAAYQjw5NFVSyNBFa/?a=1988&bti=NDU3ZjAwOg%3D%3D&ch=0&cr=3&dr=0&lr=tiktok_m&cd=0%7C0%7C1%7C&cv=1&br=2026&bt=1013&cs=0&ds=3&ft=piJEeM2w8Zmo0mwMg-4jVdmRZpWrKsd.&mime_type=video_mp4&qs=0&rc=Zzc0aTg6Zmk0N2hlZ2Y0ZkBpajhweGc6Zjo5bDMzZzczNEAtNTU2MjA2NjMxNmMvYS5iYSMtMy9fcjQwM15gLS1kMS9zcw%3D%3D&vvpl=1&l=20240610140724F5EBF4DB48ABB904C408&btag=e00088000

Ai madje shpjegoi se ekziston një qëllim i qartë se për çfarë do të mund t’ju shërbejë, duke e demonstruar edhe përmes pamjeve.

Sipas tij, atë pjesë të kënaçes ju mund ta përdorni për të hapur një kënaçe tjetër.

Krejt çfarë bëri ai është se mori një kënaçe dhe e vendosi mbi një tjetër dhe demonstroi teknikën për ta hapur atë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here