Përkundër masave të shumta sigurie që mund të marrë secili prej nesh si në shtëpi ose banesë, një ide interesante është vënë në diskutim.

Ndonëse dikush mund të instalojë një derë të blinduar, apo të sigurohet ta ketë mbyllur derën me çelës para se të flinte, një tjetër metodë tejet tradicionale është propozuar nga BrightSide.

Dhe sipas tyre, nuk do të kushtonte asgjë për ju dhe nuk përfshin instalimin e kamerave brenda banesës tuaj.

Duke qenë, se ndonjëherë mund të jemi në gjumë dhe mund të mos e dëgjojmë hajdutin duke hyrë brenda, BrightSide propozon një ide për këtë.

Një ide që do të funksiononte, do të ishte vendosja e filxhanit në dorezën e derës.

Kështu, kur një hajdut po tenton ta hap derën, atëherë filxhani do të thyhet, mjaftueshëm për ju për t’u zgjuar nga gjumi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here