Apple Inc. është duke u përgatitur për të lançuar iPhone 16 brenda këtij viti dhe tashmë disa informacione kanë rrjedhur mbi veçoritë e tij. Në linjën e iPhone 16, përmirësimet kryesore raportohet se do të orientohen drejt kamerës.

Sipas raportuesit Majin Bu, iPhone 16 Pro i ri do të ketë një dizajn të ri për modulin e kamerës. Majin Bu shkruan:

Kjo është fjalë për fjalë vetëm zona e sigurt për prodhuesit. Është përfaqësuese e vendit ku ata nuk mund të mbulojnë. Kjo do të thotë se mund të mos përfaqësojë një ndryshim aktual në modulin e kamerës.

Majin Bu zbuloi gjithashtu imazhet e dizajnit të kamerës së iPhone 16 pro. Llogaria e Apple Hub në platformën X shkroi, “Apple thuhet se po teston këtë dizajn të ri radikal të kamerës për iPhone 16 Pro”.

Ndërsa nuk është konfirmuar zyrtarisht nga prodhuesi i iPhone nëse ata do të ndryshojnë dizajnin e kamerës së tyre apo jo, përdoruesit e rrjetit e kanë refuzuar plotësisht atë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here