Keni lindur të shtunën, të hënën apo të enjten? Mund të mos e dini, por ditëlindja juaj jep informacion shtesë për karakterin dhe personalitetin tuaj.

Lexoni më poshtë se çfarë thotë dita e javës që keni lindur!

Nëse keni lindur të hënën
Nëse keni lindur në këtë ditë të caktuar, meqenëse ajo udhëhiqet nga Hëna, ju jeni më introvert, i turpshëm, por zemërmirë dhe i gatshëm t’u jepni të tjerëve, para se t’ju kërkohet. Ju kujdeseni shumë për njerëzit tuaj – miqtë, të afërmit, anëtarët e familjes – dhe nuk jeni aspak egoist.

Nëse keni lindur të martën
Personat e lindur të martën kanë aftësitë e një lideri. Ata janë inteligjentë, me instinkt të fortë dhe mbi të gjitha të guximshëm. Ata tregojnë guxim të madh, edhe në gjërat për të cilat kanë frikë ose dyshojnë në rezultatin. Ata janë zemërgjerë, bujarë por ndonjëherë dallohen nga mungesa e durimit.

Nëse keni lindur të mërkurën
Mërkuri sundon të mërkurën, kështu që njerëzit e lindur në këtë ditë janë komunikues, të shkathët dhe logjik. Ata nuk karakterizohen nga prirje artistike, por kanë një tërheqje në matematikë dhe shkencë dhe perceptim akut. Ata janë të mirë në marrëdhëniet me publikun, si dhe në zgjidhjen e gjëegjëzave dhe enigmave.

Nëse keni lindur të enjten
Njerëzit e lindur të enjten janë pothuajse gjithmonë të lumtur, entuziastë dhe nuk e humbin optimizmin e tyre edhe kur rrethanat duken negative ose të pakëndshme. Ata janë plot vitalitet dhe pasion për atë që duan që mund t’i çojë ata në majë ose në fund. Por kjo është mënyra se si ata e shprehin veten dhe dashurinë e tyre.

Nëse keni lindur të premten
Të lindurit të premten janë shumë intuitivë kur bëhet fjalë për njerëzit e tjerë. Ata kanë një cilësi dhe shpesh falin, simpatizojnë dhe ndihmojnë ata që kanë nevojë. E meta e tyre e vetme është dembelizmi, kështu që ata shpesh kanë nevojë për një motivim për t’u aktivizuar dhe për të nxjerrë në pah anën e fortë krijuese që padyshim kanë.

Nëse keni lindur të Shtunën
Ju që keni lindur të Shtunën, e cila drejtohet nga Saturni, keni një mençuri pavarësisht nga mosha juaj. Në përgjithësi, ju jeni të butë, shumë të përkushtuar, të përgjegjshëm dhe një frymëzim për ata që ju rrethojnë. Jeni tmerrësisht i turpshëm, fokusoheni në një gjë në të njëjtën kohë, ju mungon spontaniteti por keni një zemër shumë të madhe.

Nëse keni lindur të dielën
E diela drejtohet nga Dielli, që do të thotë se njerëzit e lindur në këtë ditë janë zakonisht krijues, të ndritshëm dhe të guximshëm. Ata kanë talent të madh artistik, janë krenarë, socialë, shoqërues dhe duan të bëjnë miq të rinj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here