Ke dëgjuar për larjen e fytyrës me ujë të gazuar? Kjo është një nga metodat që prej kohësh promovohet në TikTok. Sipas personave që e kanë provuar, larja me ujë me gaz ndihmon shumë në tërheqjen e lëkurës, në pastrim, heqjen e skuqjeve dhe tharjen e lëkurës.

Kjo metodë përdoret shumë në kulturën kineze nga zonjat të cilat e zhysin fytyrën në ujë me gaz. Sipas tyre kjo metodë eliminon bakteret që janë përgjegjëse për skuqjet

Megjithatë, përtej faktit se kjo metodë nuk ka efekte negative në fytyrë, nuk është fare e mirë për ambientin dhe për financat e tua.

Uji me gaz është përgjithësisht i ambalazhuar në shishe plastike dhe kushton më shumë. Nëse ke vendosur ta përdorësh në mënyrë aktive është mirë të instalosh një pajisje që e prodhon këtë ujë në shtëpi.

https://v16-web-newkey.tiktokcdn.com/484d521b6223700b3f79f4184a0215b8/65c910fc/video/tos/maliva/tos-maliva-ve-0068c799-us/oMIuEQDcR0TrAODlZFaNfkACIEgErEEgSet7Bw/?a=1988&ch=0&cr=3&dr=0&lr=tiktok_m&cd=0%7C0%7C1%7C&cv=1&br=2870&bt=1435&bti=NDU3ZjAwOg%3D%3D&cs=0&ds=3&ft=piJEeM2w8Zmo0-Fs494jVztmXpWrKsd.&mime_type=video_mp4&qs=0&rc=NzVnZTc2NmhkaDw7Zzs0M0BpMzc6O2o5cmRncDMzZzczNEBjY19gM2I0XzAxXzI0NmAtYSMxcTYzMmRzL2tgLS1kMS9zcw%3D%3D&l=202402111224347B9B3C3C9777B5EE44D0&btag=e00088000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here