Provoni kur keni uri herën tjetër

A e keni ditur që ekziston pika magjike në trup, e cila, kur e shtypni, zhduk urinë dhe stabilizon metabolizmin?

Kjo metodë na vjen nga akupresura, dhe paraqet shtypje dhe masazh të lehtë të pikës në dorë, e cila gjendet saktësisht në mes të parallërës – saktësisht në gjysmën e gjatësisë nga supet deri te bërryli, përafërsisht në fund të tricepsit, transmeton Telegrafi.

Për t’u zhdukur uria, kësaj pike duhet bërë masazh të lehtë me lëvizje rrethore në kohëzgjatje prej 30 sekondave, në të dy duart.

 

Shtypni një pikë në bark: Nëse keni probleme me kapsllëkun, provoni këtë metodë

 

Kur të keni sulmin tjetër të urisë, provojeni – nuk mund t’ju dëmtojë!

Dhe, domosdoshmërisht, na shkruani, nëse akupresuara në këtë rast, ka efekt! /

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here