Ngasja e veturës di të jetë sfiduese, sidomos për fillestarët që janë në hapat e parë.

Lëvizja nëpër kthesa dhe analizimi i situatës rrugore është gjithashtu pjesë sfiduese në komunikacion, e kthimi ndonjëherë nuk bëhet në mënyrë të duhur.

Kjo mund të shkaktojë tollovi e ndonjëherë edhe aksident.

Por, si duhet të mbahet timoni në rrugën me kthesa. Kjo video udhëzuese sqaron gjithçka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here