NJOFTIM!
Të dashur Miq dhe dashamir,
Po mbledh një donacion për vajzën time Noela Trakaniqi . Ajo është 7 vjeç, eshte diagnostifikuar me semundjen e tumor meningeal (meningioma anaplastike) që është malinj u diagnostikua në tetor 2023. Operacioni i saj deri më tani ka ndodhur në Kosovë, por mjekët kanë sugjeruar vazhdimin e trajtimit jashtë vendit pasi nuk kanë mundësi të bëjnë terapi pasi është një sëmundje e rrallë. Noela ka mundësinë të marrë trajtim në Gjermani. Vazhdimi i trajtimit të saj do të kërkojë një shumë të konsiderueshme prej rreth 200.000 mijë euro, e cila është e papërballueshme për ne si familje.
Lusim të gjithë ata që mund ta ndihmojnë Noelën të kontribuojnë në raportimin e nënës së vajzës (Brikena Trakaniqi).
Do të doja t’ju falënderoja shumë për çdo donacion. 🙏
Emri i përfitueses: Brikena Trakaniqi
Banka: Banka Credins Kosovë Sh.a
IBAN: XK05 2386 8000 0073 5231
KODI SWIFT: CDISXKPRXXX
Adresë: RUGA UCK, Nr.240 PRISHTINË
May be an image of 1 person, smiling and hospital

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here