Në vend të metodës tradicionale të vendosjes së makaronave të gatuara në kulluese dhe kthimit të tyre në tenxhere, shefi i kuzhinës rekomandon një strategji më të mirë për përdorimin e këtij mjeti kuzhine, transmeton Klix, përcjell Fol Drejt.
Një kuzhinier zbuloi mënyrën e duhur për të përdorur një kulluese, por shumë njerëz nuk pajtohen.

Videoja prej tetë sekondash nga @cookingcards në TikTok titullohet “Si të përdorim një kulluese në mënyrën e duhur” dhe ka marrë afro 3.1 milionë shikime që kur është rishfaqur së fundmi.

 

 

Në vend të metodës tradicionale të vendosjes së makaronave të gatuara në një kulluese dhe kthimit të tyre në tenxhere, shefi i kuzhinës rekomandon një strategji më të mirë për përdorimin e këtij mjeti kuzhine.

Mbi makaronat e gatuara si kapak vendos një kulluese – e cila është afërsisht e njëjtë me një tenxhere dhe e kullon ujin. Pasi kullohet uji, tregon makaronat në tenxhere, duke dëshmuar se metoda e tij funksionon.

Nuk është hera e parë që shikuesit habiten kur mësojnë se mjetet e kuzhinës nuk po përdoren siç duhet. Shefat e kuzhinës dhe ekspertët shpesh ndajnë truket e tyre të kuzhinës në profilet e tyre në TikTok, të cilat shpesh shkaktojnë habi dhe diskutime në komente

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here