“Pini ujë ku kali pi. Kali nuk do të pijë kurrë uje te piste .

Vendoseni shtratin tuaj ku macja fle në mënyrë të qetë. Hani fruta ku krimbi ndalon. Zgjidhni kërpudha që kanë mizë. Mbillni një pemë aty ku gërmon urithi. Krijoni një shtëpi aty ku shikoni një gjarpër. Gërmoni një pus ku zogjtë aty shkrryhen ne pluher në vapë. Shkoni në shtrat dhe ngrihuni me pulat, do të keni një perspektivë të artë për ditën. Nëse hani më shumë jeshile, do të keni këmbë të forta dhe një zemër të qëndrueshme si të luanit. Ju shpesh shikoni në qiell dhe mendimet tuaja do të jenë të qarta dhe të lehta. Jini më të qetë se sa të flisni dhe heshtja do të vijë në shpirtin tuaj dhe mendja juaj do të jetë e qetë dhe e qetë! “

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here