Studimi i ri na tregon se nuk është faji ynë, por i ushqimeve të konservuara, të cilat janë prodhuar në mënyrë industriale, të cilat janë me shumë shtesa artificiale.

Studimi thekson se si pasojë e këtyre shtesave artificiale në ushqim krijohet nikotinë sa ka dhe në substanca të ndryshme narkotike.

“Studiuesit kanë zbuluar se akullorja, biskotat, pijet joalkoolike dhe drithërat me sheqer janë në gjendje të krijojnë varësi po aq sa nikotina, kokaina apo heroina”.

Sipas tij, 1 në 10 persona janë aq të varur, sa “plotësojnë kriteret e tyre, si në rastet e përdorimit të substancave”- thanë burimet, DW

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here