Top Sekret. A ka dy fjalë te tjera qe jane më tërheqëse? Lufta është një biznes i madh dhe mrekulli të panumërta të jashtëzakonshme teknologjike janë krijuar në emër të kësaj industrie të diskutueshme. Kuptohet që zhvillimi i këtyre armëve që ndryshojnë gjithcka duhet të mbahet në heshtje, pra që nga aeroplanet qe udhetojne me 3fishin e shpejtesise se zerit e deri te armët e fshehta të kontrollit te mendjes, këtu janë disa nga armët më të pabesueshme ushtarake të zbuluara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here