Një përdorues i Twitter postoi një pamje të ekranit të aplikacionit të parashikimit të motit “AccuWeather” me një simbol që e hutoi atë.

“Për herë të parë e shoh këtë simbol të motit”, ka shkruar ajo.

Postimi tërhoqi shumë vëmendje dhe komente të shumta

Shenja i ngjan asaj për pafundësi, dhe ka katër pika poshtë dhe sipër saj.about:blank


Komentet filluan menjëherë të derdheshin nën postimin e përdoruesit në Twitter:about:blank

“Mundësi e pafund”, “Shikojnë me habi dhe nuk e dinë se çfarë do të ndodhë”, “Bie edhe nga lart edhe nga poshtë”, “Unë nuk do të dilja askund në atë kohë, dhe ju si të doni. Telefononi nëse keni ndonjë efekt anësor “…

A e dini se çfarë do të thotë ky simbol? Nëse nuk e dini, mund ta lexoni përgjigjen më poshtë.about:blank

Sipas faqes “Meteologos”, ku ndodhen të gjitha simbolet ndërkombëtare meteorologjike, ato dy rrathë të bashkuar tregojnë për mjegull të thatë, pra një përqendrim të lartë të smogut dhe grimcave lundruese në ajër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here