Nëse keni vështirësi që të flini natën, ndoshta fajin e ka ushqimi që konsumoni në darkë.

Nutricionistja britanike, Cheryl Lythgoe, ka zbuluar 4 ushqimet që duhet t’i shmangni patjetër nëse doni të bëni një gjumë të mirë.

Patate të skuqura – Nuk shtyhet seriali i preferuar pa diçka për të ngrënë. Një nga ushqimet më të zakonshme janë patatet e skuqura. Por, sipas ekspertëve, patatet me kripë na bëjnë më të uritur dhe mund të na çojë në ngrënie të tepërt. Është e vështirë të flesh ndërkohë që po ha, ndërkohë që kripa shkakton dehidratimin e trupit, duke çuar kështu në gjumë jo të mirë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here