Një letër drithëruese nga një e mbij.etuar e Titanikut, i cila përshkroi br.itmat nga tu.rmat e njerëzve ndërsa po lu.f.tonin për të shp.ëtuar, ka dalë në dritë.
Vetratat prej alumini, ALUMIL janë perfekte ndaj çdo lloj kushti klimaterik.

Marion shkroi: “Unë kam qenë në sht.rat rreth 10 minuta, kur dëgjova një pë.rpl.asje të tme rrshme e cila tro.nditi të gjithë anijen dhe motori nd.aloi.”

“Vura fus.tanin dhe një pallto të trashë, takova mikun tim duke shkuar në kuvertë për të kuptuar çfarë kishte ndodhur.”

Marion, e cila ishte duke emigruar në shtetin amerikan të Oregonit për të qenë me të fe.juarin e saj, e shkroi letrën në anijen e shpë.t.imit Carpathia.

Dh.i.mbja ishte që qindra burra që qëndronin në kangjellat e Titanikut ndërsa varkat e shp.ë.timit zbrisnin në ujë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here