Ujqërit janë grabitqarë të aftë për të rrëzuar një moul të madh dhe madje edhe një bizon. Por në këtë video do të shohim se si ata gjuajnë qentë tanë shtëpiak, në disa raste vetë qentë luftojnë, por më shpesh bëhen viktima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here