Jahja Drancolli

Gjergj Kastrioti-Skënderbeu në shërbim të ruajtjes së atdheut dhe afirmimit të traditës së tolerancës fetare!

Më 6 – 7 maj 1980, Shkëlqesia e Tij Jacque Chirac, asokohe president i Parisit (dhe në vitet 1995-2007, president i Francës), i shoqëruar nga krerët fetarë shqiptarë, arbreshët e Italiasë dhe pjesëtarë të diasporës shqiptare në botë, të gjithë së bashku kishin inauguruar “Sheshin e Skenderbeun në Paris!

Burimi: Scanderbeg et la kontribute du peuple Albanais à la Civilizations orientale, Paris: 1980!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here