Nuk ka asgjë më të mirë se ndjesia kur futeni në shtrat me çarçafë sapo të larë

Edhe pse procesi i larjes së rrobave mund të mos jetë aq argëtues, ai është i nevojshëm për rehati në shtrat, i cili kontribuon në cilësinë e gjumit.


Është gjithashtu e rëndësishme që të ndani siç duhet rrobat përpara se t’i lani, që do të thotë se ndoshta nuk do t’i vendosni çarçafët tuaj në rrobalarëse bashkë me rrobat e palestrës.

Siç dihet tashmë, rregulli i përgjithshëm është që çarçafët të lahen veçmas nga rrobat e tjera. Kur çarçafët lahen veçmas, lejon që ata të qarkullojë në ujë dhe të bëhen më të pastër, duke shmangur rrezikun e dëmtimit, shkruan Bhg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here