Mund tu duket e pabesueshme, por shkretëtira nga i nxehti ekstrem gjatë ditës kalon në të ftohtë ekstrem gjatë natës.

Një djalë ka bërë eksperiment në shkretëtirë ku ka ndezur një zjarr ka marrë me vete dhe ujë. Po ajo çfarë ndodh në momentin që djali derdh ujin në shkretëtirë është me të vërtetë e magjishme.

Uji kthehet menjëherë në akull. Për më shumë shihni videon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here