Gjermanët duke testuar fortësinë dhe cilësinë e prodhimeve të tyre.

Në foto 30 burra që qëndrojnë mbi çatinë e një Auto Union DKW F7. Fotografia është bërë në vitin 1936 për të treguar fortësinë e makinës DKW.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here