SHQIPERI, 1929: Një video mahnitese me zë e realizuar në vitin 1929 shihen Gegët dhe Toskët duke këduar “Himnin e Flamurit” dhe duke brohoritur “RROFTE SHQIPNIA”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here