Shumë njerëz e shoqërojnë mëngjesin me një filxhan kafe dhe një gotë ujë të ftohtë, mirëpo duket se duhet të bëni kujdes me këtë praktikë të përditshme.

Ju sjellim më poshtë disa arsye pse uji i ftohtë mund të ketë ndikim negativ në shëndetin tuaj:

​Vuani nga anemia? Atëherë merrni këto ushqime dhe shihni ndryshimin – Gaz…
Uji i ftohtë formon muskuj të tepërt në sistemin e frymëmarrjes, duke çuar në mbingarkesë dhe rrezik më të lartë të infeksioneve, si infeksioni i fytit.

Ujë i ftohtë ngushton enët e gjakut, e cila zvogëlon hidratimin.

Pirja e ujit të ftohtë shkakton trupin të punojë fort për të tretur ushqimin pasi lëngjet e ftohta ngurtësojnë yndyrat në gjak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here