Dhëmbët dhe nofullat janë një nga instrumentet kryesore të kafshëve të egra për të gjuajtur dhe për tu ushqyer. Nuk është për tu habitur që zakonisht kafshimet më të forta në natyre u përkasin grabiqarëve që qëndrojnë në krye të zinxhirit ushqimor. Kërkuesit kanë përdorur metoda të ndryshme për të arritur të masin forcën kafshuese të kafshëve e cila shprehet në PSI që do të thotë paund per inch katror. Ja se si renditen kafshët me kafshimet më të forta..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here