Jahja Drancolli

Fotodokument bardh e zi, i regjistruar në Sarajevë më 1937: Fëmijët e Ibrahim Fehmiut, babait të Bekim Fehmiut, aktor me famë botërore. Bekimi ishte ende foshnjë kështu që nuk është në këtë foto. Në foto, nga e majta në të djathtë – Besa, Shpresa, Bashkimi, Arsimi dhe Fatmiri!

Burimi: Mr. Haris Hatič!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here