Përballja mes Jul Cezarit dhe Pompeit në Iliri.

Përse ilirët ruajtën një pozicion thuajse asnjanës?

Cilat janë zbulimet e fundit në Orik që hedhin poshtë një pjesë të historisë së deritanishme?

Ajo njihet si një ndër përballjet më të rëndësishme të lashtësisë dhe pjesa thelbësore e saj u realizua në afërsi të “Shkëmbit të Kavajës”. Cilat janë gjurmët që kanë mbetur pas? Çfarë thonë autorët antike?

https://youtu.be/DCI3SmztF-E

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here