Adolf Hitler, që udhëhoqi Gjermaninë për shumë vjet dhe thirrej “fuhrer”, duke pushtuar një pjesë të madhe të Europës dhe Afrikën Veriore gjatë Luftës së Dytë Botërore, kishte një veti të veçantë para se të konsumonte vaktin e tij.

Hitleri ishte vegjetarian dhe thuhet që gjithçka që ka ngrënë ka qenë pure patatesh dhe supë të thjeshtë.

Ai kishte një ekip të testuesve për ushqim.

Ekipi përbëhej nga 15 persona dhe para se Hitleri të hante një ushqim, ata duhet ta hanin të parët dhe nëse pas 45 minutave asnjëri prej testuesve nuk vdiste, atëherë ushqimi konsiderohej “OK” për t’u ngrënë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here