Duke jetuar në një apartament të vogël me një dhomë gjumi, Alex Byrne ka luftuar me tharjen e rrobave për vite me radhë, sepse nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme për t’i shpërndarë ato. Megjithatë, një ditë ajo kishte një ide të shkëlqyer. Pasi shpërndau rrobat rreth tharëses, mori një çarçaf të madh dhe e tërhoqi mbi tharëse, më pas e vendosi pranë radiatorit.

Më pas, ajo kuptoi se çarçafi bllokoi ajrin e ngrohtë, duke i ndihmuar rrobat të thaheshin në dy orë, pohon ajo.“Po përpiqesha të kuptoja se ku ta varja çarçafin për t’u tharë, përveç derës së kuzhinës ku do të dilte era e ushqimit. Tharësen e rrobave e mbaj pranë radiatorit shumicën e kohës, sidomos në dimër, dhe mendova pse të mos vendos një çarçaf mbi tharëse, t’i fus skajet mbi radiator dhe nën këmbët e tharëses? Në këtë mënyrë, i gjithë ajri i nxehtë nga radiatori do të hyjë në rroba dhe ato do të thahen shpejt”, tregoi Alex sesi i lindi kjo ide.

“Njerëzit pyesin nëse kjo krijon lagështi, por unë sigurohem që çarçafi të mos e mbulojë plotësisht tharësin dhe të ketë gjithmonë vende ku ajri ikën dhe ngroh dhomën”, thotë ajo.Nëse jeni ende të shqetësuar për lagështinë, hapni pak dritaren ose ndizni lagështuesin. Truku i saj i thjeshtë ka mbledhur më shumë se 4000 pëlqime në Facebook.
Kam vite që e bëj këtë dhe është shumë mirë, të gjitha rrobat e mia thahen kaq shpejt”, ka shkruar një ndjekës.
Pse nuk e kam parë këtë më parë?” “Vazhdoj të pyes veten se si t’i thaj rrobat më shpejt pa ndezur tharësen,” shtoi një tjetër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here